T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

Vacaturebank

Welkom op de vacaturebank van RTC Cella. Hier vind je (vervangings)vacatures van verschillende scholen van de besturen die bij ons aangesloten zijn. We streven ernaar de (vervangings)vacatures zo up-to-date mogelijk te houden. Heb je interesse voor één van de vervangingsvacatures, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 085-2101114 of per mail naar vervangingen@rtccella.nl. Wil je direct op de hoogte gebracht worden zodra er nieuwe (vervangings)vacatures online staan, meld je dan aan voor de Vacature Alert. Je kunt ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/rtccella.Vacature leerkracht Prisma SO

Prisma SO is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste fulltime (of eventueel parttime) leerkracht voor groep wit (uitstroomgroep). Heb jij affiniteit met deze doelgroep en wil je een mooie ervaring opdoen in het zml-onderwijs dan is deze vacature misschien iets voor jou. Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Lees meer
Vacature directeur 't Carillon

't Carillon in Gouda is op zoek naar een nieuwe directeur. Ben je een ervaren leidinggevende en zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Lees meer
Lange vervanging of het kernteam?

Zou je graag eens op verschillende scholen willen kijken om te zien waar je uiteindelijk het liefst wilt werken, maar heb je ook interesse in een van onze lange vervangingen? Dat is mogelijk! Na de lange vervanging kun je eventueel doorstromen naar het kernteam om daar de rest van het schooljaar af te maken.

Klinkt je dit als muziek in de oren? Neem dan snel contact met ons op!

Lees meer
Vacature Montessori leerkracht Montessorischool Houtwijk

Montessorischool Houtwijk  in Den Haag is op zoek naar nieuwe collega's! Ben je Montessori-leerkracht of heb je affiniteit met Montessori-onderwijs en ben je op zoek naar een nieuwe fulltime of parttime uitdaging? Laat het ons weten!

Lees meer
LIO-stageplaatsen Morgenwijzer

Ben jij de (eigen)wijze LIO-stagiair waar Morgenwijzer naar op zoek is? Morgenwijzer is op zoek naar 3e jaars Pabo-studenten die in schooljaar 2020-2021 hun LIO-stage mogen doen. In overleg wordt er gezocht naar een geschikte plek voor jou om je stage te gaan lopen. Voor meer informatie verwijzen we je naar de uitgebreide vacature.

Lees meer
Vacature leerkracht groep 4/5 De Oostvogel

De Oostvogel in Gouda is met ingang van 1 augustus op zoek naar een nieuwe collega voor groep 4-5. Houd jij van het werken met kinderen die extra aandacht nodig hebben en zie jij het als een uitdaging om deze leerlingen te helpen zichzelf te ontwikkelen? Dan is De Oostvogel op zoek naar jou! Bekijk snel de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Lees meer
Vacature groep 8 't Carillon

't Carillon in Gouda is op zoek naar een leerkracht voor groep 8 voor 3 dagen per week. Wil jij onderdeel uitmaken van het professsionele en gezellige team op 't Carillon en je verder ontwikkelen als bovenbouwleerkracht? Bekijk de uitgebreide vacature.

Lees meer
Vacature: Leerkracht kernteam WIJ de Venen

SPO WIJ de Venen is momenteel op zoek naar een leerkracht voor het kernteam. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je je talenten verder kunt ontwikkelen, ben je flexibel inzetbaar, wil je je vooral bezig houden met lesgeven en ben je bereid om op verschillende scholen en groepen van de aangesloten besturen les te geven? Klinkt dit je als muziek in de oren, bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees meer

De basisscholen Het Kompas, De Fontein en De Vosseschans gaan fuseren en vanaf komend schooljaar verder als De Vaart. Dit betekent dat er een nieuw onderwijsconcept ingevoerd wordt waarbij het doel is goed onderwijs te bieden voor ieder kind, passend bij uiteenlopende onderwijsbehoeften en met ruimte voor eigen leerstijlen en eigen talent. Voor het nieuwe schooljaar is De Vaart op zoek naar een fulltime kleuterjuf of -meester. Heb je interesse om onderdeel uit te maken van dit nieuwe onderwijsconcept? Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie. 

Lees meer

Nieuws

17 april 2020 Zoek je een nieuwe uitdaging voor volgend schooljaar? Kom naar onze Speeddate!

Op donderdag 14 mei zullen wij ook dit jaar Speeddates plannen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan,....

13 december 2019 Wij gaan verhuizen!

Vanaf vrijdag 20 december a.s. zijn wij gevestigd op een andere locatie. Je kunt ons dan vinden aan....

Agenda

14 januari 2020 Update VABO

Op dinsdag 14 januari van 21:00 tot 22:00 uur staan er updates gepland voor VABO. De updates hebben....