T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

Vacaturebank

Welkom op de vacaturebank van RTC Cella. Hier vind je (vervangings)vacatures van verschillende scholen van de besturen die bij ons aangesloten zijn. We streven ernaar de (vervangings)vacatures zo up-to-date mogelijk te houden. Heb je interesse voor één van de vervangingsvacatures, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 085-2101114 of per mail naar vervangingen@rtccella.nl. Wil je direct op de hoogte gebracht worden zodra er nieuwe (vervangings)vacatures online staan, meld je dan aan voor de Vacature Alert. Je kunt ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/rtccella.Vervangingsvacatures

Voor verschillende scholen zijn wij op zoek naar juffen en meesters die een lange vervanging willen doen vanuit het flexteam.

Heb je wel interesse voor een lange vervanging maar wil je die vanuit het kernteam vervullen, neem dan contact met ons op via vervangingen@rtccella.nl of bel 085-2101114.

Lees meer
Vacature leerkracht groep 1/2/3 Oranje Nassau

Maak je graag het verschil, zit lesgeven in je bloed maar ben je zelf ook nog lang niet uitgeleerd? Lees dan vooral verder want het team van PCB Oranje Nassau in Zwammerdam is per direct op zoek naar een nieuwe collega voor groep 1,2,3 (leerplein 1). Meer informatie vind je in de vacaturetekst.

Lees meer
Vacature De Springplank groep 7/8

Openbare basisschool De Springplank in Hazerswoude-Dorp is een open, creatieve en veilige school waar elk kind welkom is. Op de Springplank streven ze ernaar een sfeer te creëren waarin de kinderen zich veilig voelen en vertrouwen krijgen in zichzelf en anderen. Dagelijks zet het enthousiaste team van leerkrachten zich in om kwalitatief goed onderwijs te bieden met oog voor ieders leerbehoeften, belevingswereld, unieke talent en aandacht voor elkaar. De Springplank is vanaf januari 2020 tot einde schooljaar op zoek naar een leerkracht die het leuk vindt om het team te versterken. Meer informatie vind je in de vacaturetekst.

Lees meer
Lange vervanging Bonifacius groep 7

"Leren met plezier, samen met jou" dat is waar de Bonifacius voor staat. Ze vormen met elkaar een hechte gemeenschap van betrokken leerkrachten, ouders en kinderen. Samen proberen ze ieder kind tot zijn recht te laten komen, met evenveel aandacht voor de schoolresultaten als voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Plezier en respect gaan hier hand in hand en die balans draagt bij aan een stimulerende leeromgeving. We zoeken voor de Bonifacius vanaf 1 maart 2020 een leerkracht voor groep 7 (fulltime of 2 parttimers). Meer informatie vind je hier.

Lees meer
Vacature Scope Begeleider Passend Onderwijs Specialist Leerkrachtcoach

Kun jij met plezier samenwerken met het team passend onderwijs, de intern begeleiders van  onze scholen en de leerkrachten? Wil jij collega’s coachen en verder helpen bij het vormgeven  van passend onderwijs? Ga jij jezelf verder ontwikkelen en expertise opbouwen? Bekijk hier de vacature van Scope voor meer informatie.

Lees meer
Vacature St Jozef onderbouw

Wil jij onderdeel zijn van een lerend en betrokken team professionals, dat met veel zorg en aandacht vakwerk levert voor ieder kind en dit wil bereiken door het bieden van een uitdagende omgeving in een open en respectvolle houding naar elkaar? De Sint Jozefschool in Moordrecht is op zoek naar een fulltime leerkracht voor de onderbouw. Zij starten per 6 januari een instroomgroep voor 4-jarigen. Meer informatie vind je in de vacaturetekst

Lees meer
Lange vervanging Hobbitburcht groep 5

De Hobbitburcht in Alphen aan den Rijn is een school met PIT; Persoonlijke Investering in de Toekomst. Groepsgevoel en respect staan er hoog in het vaandel. Zo leren de kinderen met elkaar schaken, lezen kinderen uit de bovenbouw de kleuters voor en doen ze allemaal aan veel sportevenementen mee. Dit is slechts een klein onderdeel van het programma, maar een stimulans bij het verder leren. Op dit moment zijn we op zoek naar een leerkracht voor groep 5 op maandag en dinsdag tot aan de zomervakantie.

Lees meer
Vacature Jenaplaneet onderwijsassistent en leerkracht bovenbouw

De Jenaplaneet in Alphen aan den Rijn is een school die zich onderscheidt van andere scholen door hun unieke concept. Ze hebben zichzelf een belangrijke opdracht gesteld, vanuit een kernachtige visie:
Elk kind is uniek en doet er toe. Elk kind wil en mag worden die hij ten diepste al is. Verantwoordelijkheid, (zelf)vertrouwen en samen, zijn daarin de drijvende waarden.

Zij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent en een leerkracht bovenbouw. Heb je interesse, bekijk hier de vacature voor onderwijsassistent en hier de vacature voor leerkracht bovenbouw meer interesse.

Lees meer
Vacature de Stromen groep 4/5

Al goede voornemens voor het nieuwe jaar? De leerkracht van de Stromen groep 4/5 wel,  die gaat eind januari voor een half jaar naar Portugal toe! Het team van De Stromen is daarom op zoek naar een  enthousiaste collega voor 3 dagen (fulltime bespreekbaar). De Stromen is een school waar je kan rekenen op o.a. momenten dubbele bezetting in je groep, een fijne duo-collega, vakleerkracht handvaardigheid, ruimte om (met elkaar) te mogen leren en groeien. Interesse? Bekijk snel de vacature

Lees meer
Vacature Spinnewiel groep 4

Het Spinnewiel in Alphen aan den Rijn is vanaf 1 maart 2020 op zoek naar een leerkracht voor groep 4. Het Spinnewiel staat voor:

1. Goed onderwijs voor alle kinderen
2. Ruimte voor verschillen
3. Zelfstandig werken
4. Uitdagende leeromgeving
5. De basis, rust en structuur

Bekijk hier de vacature voor meer informatie.

Lees meer
Vacature De Goudakker groep 8

De Goudakker in Gouda is op zoek naar een juf of meester voor groep 8 voor 16 uur per week. De Goudakker is een kleine school waar gewerkt wordt met Groepsdynamisch Onderwijs. Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Lees meer
Vacature De Groeiling leerkracht groep 1/2

De Groeiling is voor verschillende scholen op zoek naar leerkrachten voor de onderbouw. De Groeiling biedt o.a.: een eigen opleidingsacademie, een gezellig en professioneel team en parallelcollega's om te overleggen en ideeën uit te wisselen. Spreekt dit je aan? Bekijk hier de vacature voor meer informatie.

Lees meer
Lange vervanging Elckerlyc Montessori bovenbouw

Elckerlyc Montessori Basisschool zoekt voor de vervanging van een zwangerschapsverlof een enthousiaste leerkracht voor de bovenbouw (3 dagen in de week). Elckerlyc Montessori Basisschool is samen met Elckerlyc International School gelegen in de groene wijk Voorhof in Leiderdorp. De school telt ongeveer 150 leerlingen, verdeeld over drie bouwen met ieder twee groepen. Zij streven ernaar het beste uit elk kind naar boven te halen, waarbij rekening wordt gehouden met specifieke behoeften en mogelijkheden van elk kind, vanuit de montessoripedagogiek en -didaktiek, met een open blik voor nieuwe onderwijsontwikkelingen. Meer informatie vind je in de vacature

Lees meer
Lange vervanging Montessorischool Houtwijk groep 1-2

Voor de Montessorischool Houtwijk in Den Haag zijn wij van 4 november 2019 tot ongeveer eind januari 2020 op zoek naar een juf of meester voor de kleuters. Op deze school staat het kind centraal, niet de leerstof en is het onderwijs afgestemd op ieder kind apart. Vind jij het ook belangrijk dat ieder kind individueel bezig is naar eigen aanleg en tempo, dan is dit wellicht een leuke tijdelijke vacature voor jou. 

Er is ook vervanging nodig in groep 3/4/5 vanaf 18 november 2019 t/m 31 mei 2020. Spreekt 1 van deze vervangingen je aan, neem dan contact met ons op.

Lees meer
Vacature Spectrum instroomgroep

Iedereen op z'n toppen en niemand op z'n tenen! De visie van het Spectrum is dan ook dat zij zich als team verantwoordelijk voelen voor alle kinderen. 

Het Spectrum locatie Batenstein is op zoek naar een kleuterjuf of -meester die vanaf 1 januari 2020 de instroomgroep wil starten. Bekijk hier de vacature. Ook zoeken wij voor een lange vervanging vanaf 13 januari tot 29 mei 2020 op Spectrum Honingzwam een leerkracht voor groep 5. Bekijk hier de vacature of neem direct contact met ons op.

Lees meer
Lange vervanging De Abeel groep 3/4/5

Voor De Abeel in Den Haag zijn we vanaf 11 november op zoek naar een leuke juf of meester die een vervanging voor 4 dagen in de week wil gaan doen. Naar verwachting zal de vervanging tot eind maart duren. Heb jij ervaring in Montessori-onderwijs of wil je heel graag ervaring opdoen op deze vernieuwende school waar al ruim 90 jaar montessori-onderwijs gegeven wordt? Als je interesse hebt om opgenomen te worden in het ervaren team van De Abeel, neem dan contact met ons op.

Lees meer
Vacature leerkracht bovenbouw De Populier

 De Populier in Boskoop heeft een leuke fulltime vacature in de bovenbouw waarbij je in de ochtenden lesgeeft in groep 7/8 (regulier) en in de middagen samen met een collega groep 6/7/8 (regulier en hoogbegaafden). De vacature mag ook worden ingevuld door 2 parttime leerkrachten.

Op de Populier vinden ze het belangrijk om naast het ontplooien van de talenten van de kinderen ook jezelf te blijven ontwikkelen. Zie jij het zitten om deze mooie uitdaging aan te gaan, bekijk de vacature en solliciteer snel.

Lees meer
Vacature Montessori leerkracht middenbouw Elckerlyc

Elckerlyc Montessori Basisschool zoekt een enthousiaste leerkracht voor de middenbouw (2 dagen in de week). Elckerlyc Montessori Basisschool is samen met Elckerlyc International School gelegen in de groene wijk Voorhof in Leiderdorp. De school telt ongeveer 150 leerlingen, verdeeld over drie bouwen met ieder twee groepen. Zij streven ernaar het beste uit elk kind naar boven te halen, waarbij rekening wordt gehouden met specifieke behoeften en mogelijkheden van elk kind, vanuit de montessoripedagogiek en -didaktiek, met een open blik voor nieuwe onderwijsontwikkelingen. Meer informatie vind je in de vacature. 

Lees meer

Nieuws

11 oktober 2019 Hefbrug Boskoop gesloten

Op dit moment is de hefbrug in Boskoop gesloten omdat deze onveilig is verklaard. Moet je via deze....

24 september 2019 Bijna juf of meester?

Wanneer je bijna bent afgestudeerd als juf of meester, ben je vast op zoek naar een leuke school.....

Agenda

16 oktober 2019 Herfstvakantie

In verband met de herfstvakantie zijn wij vanaf vrijdag 18 oktober 13.30 uur t/m vrijdag 25 oktober....