T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

Vacaturebank

Welkom op de vacaturebank van RTC Cella. Hier vind je (vervangings)vacatures van verschillende scholen van de besturen die bij ons aangesloten zijn. We streven ernaar de (vervangings)vacatures zo up-to-date mogelijk te houden. Heb je interesse voor één van de vervangingsvacatures, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 085-2101114 of per mail naar vervangingen@rtccella.nl. Wil je direct op de hoogte gebracht worden zodra er nieuwe (vervangings)vacatures online staan, meld je dan aan voor de Vacature Alert. Je kunt ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/rtccella.Vervangingsvacatures

Voor verschillende scholen zijn wij op zoek naar juffen en meesters die een lange vervanging willen doen vanuit het flexteam.

Heb je wel interesse voor een lange vervanging maar wil je die vanuit het kernteam vervullen, neem dan contact met ons op via vervangingen@rtccella.nl of bel 085-2101114.

Lees meer
Vacature Hobbitburcht groep 1/2

Vanaf januari 2020 is de openbare basisschool de Hobbitburcht Havixhorst in Alphen aan den Rijn op zoek naar een leerkracht die de instroomgroep tot einde van het schooljaar wil invullen. De Hobbitburcht is een school met PIT; Persoonlijke Investering in de Toekomst. Groepsgevoel en respect staan er hoog in het vaandel. Zo leren de kinderen met elkaar schaken, lezen kinderen uit de bovenbouw de kleuters voor en doen ze allemaal aan veel sportevenementen mee. Dit is slechts een klein onderdeel van het programma, maar een stimulans bij het verder leren. Spreekt dit je aan? Dan ben jij wellicht de kleuterjuf of -meester waar ze naar op zoek zijn. Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Lees meer
Vacature VSO Prisma leerkracht

VSO Prisma in Alphen aan den Rijn biedt onderwijs aan ongeveer 100 leerlingen van 13 tot 20 jaar. Het is een school voor leerlingen met een verstandelijke of een meervoudige beperking. Op dit moment zijn zij op zoek naar een leerkracht voor de donderdag en vrijdag. Wil je graag een baan binnen het speciaal onderwijs, dan ben jij misschien de juf of meester waar zij naar op zoek zijn. Bekijk hier de uitgebreide vacature.

Lees meer
Vacature leerkracht Groen van Prinsterer

De Groen van Prinsterer is een kleine school in Alphen aan den Rijn met het motto: "Op de Groen kan je groeien".  Een school waar kinderen zich kunnen ontwikkelen door samen te werken, een school waar je graag naar toe gaat, een school waar je samen bent met en voor elkaar. Waar leren is: Ervaren door doen. Wat tot uitdrukking komt door het werken met de techniektorens. De Groen van Prinsterer is op dit moment op zoek naar een fulltime juf of meester of 2 parttime juffen of meesters voor groep 6/7. Heb je interesse, bekijk de uitgebreide vacature.

Lees meer
Lange vervanging De Abeel groep 3/4/5

Voor De Abeel in Den Haag zijn we vanaf 28 oktober op zoek naar een leuke juf of meester die een vervanging voor 4 dagen in de week wil gaan doen. Naar verwachting zal de vervanging tot aan de voorjaarsvakantie duren. De Abeel is een vernieuwende school waar al ruim 90 jaar montessori-onderwijs gegeven wordt en je wordt opgenomen in het ervaren team. Heb je interesse om deze vervanging in te vullen, neem dan snel contact met ons op.

Lees meer
Lange vervangingen Rijnschans groep 3/4 en 5/6

Voor de Rijnschans in Koudekerk aan den Rijn zijn wij op zoek naar juffen en meesters die interesse hebben in het invullen van een lange vervanging van 4 dagen per week in groep 3/4 en 3 dagen per week in groep 5/6. De Rijnschans is een kleine basisschool, waar kinderen zich veilig en thuis voelen. Er is aandacht voor de omgang met elkaar, met acceptatie van verschillen. Deze verschillen maken dat de school het onderwijs daarvan flexibel inricht, met gepaste instructie en oog voor zelfstandige ontwikkeling van kinderen. Heb je interesse voor 1 van deze vervangingen, bekijk de vacature en/of neem contact met ons op.

Lees meer
Lange vervanging Jenaplaneet groep 3/4/5 en 0/1/2

De Jenaplaneet in Alphen aan den Rijn is een school die zich onderscheidt van andere scholen door hun unieke concept. Ze hebben zichzelf een belangrijke opdracht gesteld, vanuit een kernachtige visie:
Elk kind is uniek en doet er toe. Elk kind wil en mag worden die hij ten diepste al is. Verantwoordelijkheid, (zelf)vertrouwen en samen, zijn daarin de drijvende waarden. Spreekt deze manier van onderwijzen je aan en heb je interesse in een lange vervanging voor 2 dagen in de week (wo/do vanaf 6 november) in 2 verschillende onderbouw groepen, neem dan contact met ons op.

Lees meer
Lange vervanging De Abeel groep 3/4/5 (2)

Voor De Abeel in Den Haag zijn we vanaf 11 november op zoek naar een leuke juf of meester die een vervanging voor 4 dagen in de week wil gaan doen. Naar verwachting zal de vervanging tot eind maart duren. Heb jij ervaring in Montessori-onderwijs of wil je heel graag ervaring opdoen op deze vernieuwende school waar al ruim 90 jaar montessori-onderwijs gegeven wordt? Als je interesse hebt om opgenomen te worden in het ervaren team van De Abeel, neem dan contact met ons op.

Lees meer
Vacature leerkracht bovenbouw De Populier

Vind jij het belangrijk om naast het ontplooien van de talenten van de kinderen ook jezelf te blijven ontwikkelen? De Populier in Boskoop heeft een leuke vacature voor 3 dagen in de bovenbouw waarbij je in de ochtenden lesgeeft in groep 7/8 (regulier) en in de middagen samen met een collega groep 6/7/8 (regulier en hoogbegaafden). Zie jij het zitten om deze mooie uitdaging aan te gaan, bekijk de vacature en solliciteer snel.

Lees meer
Vacature leerkracht groep 6/7 Het Baken

Het Baken is een gezellige basisschool met 300 kinderen en is verdeeld over twee locaties in Alphen aan den Rijn. Het Baken kenmerkt zich door de kernwaarden aandacht, structuur, vertrouwen en veiligheid. Op Het Baken is het belangrijk dat kinderen zich naar eigen talenten en mogelijkheden optimaal kunnen ontwikkelen. Er wordt gewerkt met veel enthousiasme aan toekomstbestendig onderwijs. Wil jij als juf of meester van groep 6/7 deel uitmaken van het enthousiaste team op Het Baken? Bekijk snel de vacature.

Lees meer
Vacature Montessori leerkracht middenbouw Elckerlyc

Elckerlyc Montessori Basisschool zoekt een enthousiaste leerkracht voor de middenbouw (2 dagen in de week). Elckerlyc Montessori Basisschool is samen met Elckerlyc International School gelegen in de groene wijk Voorhof in Leiderdorp. De school telt ongeveer 150 leerlingen, verdeeld over drie bouwen met ieder twee groepen. Zij streven ernaar het beste uit elk kind naar boven te halen, waarbij rekening wordt gehouden met specifieke behoeften en mogelijkheden van elk kind, vanuit de montessoripedagogiek en -didaktiek, met een open blik voor nieuwe onderwijsontwikkelingen. Meer informatie vind je in de vacature. 

Lees meer
Lange vervanging leerkracht groep 6 Vroonhoeve

De Vroonhoeve in Alphen aan den Rijn is een openbare basisschool waar het belangrijk is dat de kinderen ruimte krijgen om verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen ontwikkeling. Op dit moment zijn wij op zoek naar een leerkracht die voor langere tijd een vervanging van 2 dagen per week kan doen in groep 3/4.

Lees meer

Nieuws

16 september 2019 De scholen zijn weer begonnen...

Inmiddels zijn de scholen alweer 2 weken gestart en zijn onze leerkrachten uit het kern- en flexteam....

26 mei 2019 Staking openbaar vervoer a.s. dinsdag!

Op dinsdag 28 mei a.s. wordt er in het hele land door de NS gestaakt. In Amsterdam, Rotterdam en Den....

Agenda

11 april 2019 Bereikbaarheid in week 17 en 18

In verband met de meivakantie is onze bereikbaarheid in week 17 t/m 19 als volgt:

Week 17:....

21 februari 2019 Voorjaarsvakantie

In verband met de voorjaarsvakantie zijn wij gesloten vanaf vrijdag 22 februari om 13.30 uur t/m vrijdag....