T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

Oproep

Klas zoekt juf of meester!

Wil jij werken in het groene hart van Zuid Holland? Sta jij open voor nieuwe verbindingen en heb jij zin om inspiratie voor het vak van leerkracht op te doen? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken!

 

Voor verschillende scholen in deze regio zoeken wij leerkrachten die voor langere of kortere tijd, via RTC Cella willen werken. Dit kan zijn middels een korte tijdelijke of een tijdelijke benoeming, met uitzicht op vast. RTC Cella vertegenwoordigt 10 schoolbesturen die al hun vervangingen door het RTC laten vervullen. Voor onze besturen zijn we op zoek naar leerkrachten die voor langer of kortere tijd les willen geven in groep 1 tot en met 8.

 

Functie eisen:

  • je bent lesbevoegd voor het Primair Onderwijs, beschikt over de 7 SBL basiscompetenties voor het primair onderwijs en een geldige VOG voor het onderwijs;
  • je beschikt over adequaat vervoer en bent bereid te reizen binnen de regio (uiteraard proberen we de reisafstand binnen de perken te houden);
  • je houdt van uitdaging en verandering en beschikt over improvisatievermogen;
  • je bent vaardig op gebied van ICT en moderne lesmiddelen;
  • je hebt een visie op modern onderwijs en concepten als handelingsgericht werken;
  • je bent omgevingsbewust, d.w.z. dat je de verschillende culturen en denominaties van de scholen goed aanvoelt en er op respectvolle en adequate wijze mee om weet te gaan;
  • een gymbevoegdheid is een pré.

 

Binnen het RTC kennen wij diverse identiteiten en onderwijsvormen zoals Jenaplan, Montessori, Dalton, Internationaal en SBO. Voor leerkrachten in het Flexteam maken wij een zo goed mogelijke match met de vervanging die nodig is. Daarnaast ontvangen onze leerkrachten flexteam als eerst openstaande vacatures en kunnen zij meedoen in de loopbaanbegeleiding die het RTC organiseert. 

 

Het is ook mogelijk om te solliciteren op een baan in het kernteam. Wanneer je solliciteert bij één van de besturen en dus voor een baan als leerkracht in het kernteam, probeert het RTC zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen. Van leerkrachten uit het kernteam verwachten wij dat zij zich flexibel inzetten en bereid zijn op alle scholen vragen te vervullen.

 

Indien je interesse hebt kun je jouw brief en cv e-mailen naar vacatures@rtccella.nl. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Charony Anthony – den Uijl Directeur RTC Cella op 085-2101114.

 

Nieuws

17 april 2020 Zoek je een nieuwe uitdaging voor volgend schooljaar? Kom naar onze Speeddate!

Op donderdag 14 mei zullen wij ook dit jaar Speeddates plannen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan,....

13 december 2019 Wij gaan verhuizen!

Vanaf vrijdag 20 december a.s. zijn wij gevestigd op een andere locatie. Je kunt ons dan vinden aan....

Agenda

14 januari 2020 Update VABO

Op dinsdag 14 januari van 21:00 tot 22:00 uur staan er updates gepland voor VABO. De updates hebben....