T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

De Mogelijkheden

Je werkt als leerkracht in vaste dienst bij één van de schoolbesturen van RTC Cella

Je wilt je horizon verbreden naar anderen scholen/besturen?

 

Heb je goede beoordelingen en woon je in de regio Rijn en Gouwe, Haaglanden of Rijnmond, dan is RTC Cella interessant. Vraag een gesprek aan bij je eigen schoolbestuur of P&O-er van je schoolbestuur en geef aan dat je in het kernteam wilt werken. Dat wil zeggen dat je voor allerlei vervangingswerkzaamheden op diverse scholen voor het eigen bestuur maar ook bij andere schoolbesturen van RTC Cella kunt worden ingezet. Het geeft je de kans om heel veel scholen te leren kennen. Je moet wel iemand zijn die flexibel kan omgaan met diverse scholen en onderwijssituaties. De minimale duur van een dergelijke afspraak is meestal 1 schooljaar. Als je wordt ingezet bij andere schoolbesturen van RTC Cella, loopt dit via detacheringovereenkomsten.

 

Je blijft gewoon in vaste dienst bij je eigen schoolbestuur. Je krijgt gewoon je salaris zoals je dit gewend bent. Een leerkracht in het kernteam behoudt dezelfde CAO rechten. Mogelijk krijg je te maken met aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk aan extra voorbereidingstijd en reiskosten. In het gesprek met je schoolbestuur zullen deze worden toegelicht.

 

Je bent in tijdelijke dienst bij één van de aangesloten schoolbesturen of werkt op dit moment als vervanger via RTC Cella?

 

Mogelijk wil je graag een baan in het kernteam of wil je solliciteren op vacatures. Als je via RTC Cella aan het werk bent gesteld sta je automatisch in onze database. Dat betekent dat je een mailtje ontvangt met de nieuwsbrieven zodat je op de hoogte blijft van wat er speelt bij RTC Cella, maar ook van openstaande vacatures in het kernteam of de reguliere formatie.

 

Ieder schooljaar spreken de aangesloten schoolbesturen af hoeveel procent van de totale omvang van het personeel wordt aangesteld in het kernteam. Daarnaast zijn er vaak vacatures bij de schoolbesturen in de reguliere formatie. Als er nu dus niet direct mogelijkheden zijn dan komen ze zeker nog!

 

Omdat je via RTC Cella in eerste instantie wordt ingezet op vervangingsvragen, heb je niet de binding en begeleiding die je normaal gesproken zou hebben. RTC Cella biedt je ondersteuning die je nodig hebt. RTC Cella  voert de taken uit, die een schoolleider normaal gesproken zou doen. Met RTC Cella maak je afspraken over je inzetbaarheid en je ontwikkeling.

 

 

 

Nieuws

11 oktober 2019 Hefbrug Boskoop gesloten

Op dit moment is de hefbrug in Boskoop gesloten omdat deze onveilig is verklaard. Moet je via deze....

24 september 2019 Bijna juf of meester?

Wanneer je bijna bent afgestudeerd als juf of meester, ben je vast op zoek naar een leuke school.....

Agenda

16 oktober 2019 Herfstvakantie

In verband met de herfstvakantie zijn wij vanaf vrijdag 18 oktober 13.30 uur t/m vrijdag 25 oktober....